Dikkat, 5$’lık Steam Deck rezervasyonları artık Steam’de yayında

Dikkat, 5$’lık Steam Deck rezervasyonları artık Steam’de yayında

17
0
PAYLAŞ

Valve, botların ve bayilerin yeni elde taşınır PC’si Steam Deck’i ele geçirmesini önlemek için özel önlemler aldığını söylese de, bu yıl bir tanesine sahip olmak istiyorsanız muhtemelen hızlı hareket etmeniz gerekecek. Taşınabilir PC için rezervasyonlar artık açık ve uzun süre kalacaklarını düşünmüyoruz.

Yapabilirsiniz rezerve etmek Buhar Güverte bugünden itibaren, 16 Temmuz, 10:00 PT / 13:00 EDT / 18:00 BST / 19:00 CEST Steam Mağazası aracılığıyla. Ancak bu, yalnızca Haziran 2021’den önce satın alma işlemi gerçekleştirmiş Steam hesaplarına sahip kişiler için geçerlidir.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK